Affiliate Marketing Revolutie

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten via jouw eigen platform. Dit houdt in dat het dus niet jouw product of cursus is, maar dat je per verkoop dat via jouw platform is gerealiseerd een commissie over de verkoopprijs ontvangt.

Klikt goed toch?

Je hoeft je namelijk niet bezig te houden met de inkoop van producten, retourbeleid of klantenservice. Ideaal!

En dat jij op deze pagina bent gekomen, betekent denk ik dat jij meer wilt leren over dit verdienmodel en meer wilt leren hier over.

Je bent natuurlijk niet de eerste die dit verdienmodel heeft ontdekt. Er zijn dan ook aardig wat concurrenten op internet. Daarom leert de Affiliate Marketing Revolutie jou alle ins-and-outs van affiliate marketing en hoe je een succesvolle affiliate website opbouwt.

Affiliate Marketing Revolutie

Al enthousiast geworden? Bekijk dan direct de introductievideo van Jacko Meijaard!

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een online videocursus van Jacko Meijaard. Hij is zelf al ca. 10 jaar actief binnen deze wereld en heeft dus veel ervaring met affiliate sites opbouwen en onderhouden.

In 7 modules en 6 instructievideo’s legt hij je alles uit en laat alles stap voor stap zien. Heel handig!

Maar misschien nog wel het beste is dat er een online community is die jou met al jouw vragen kan helpen. Jacko is hier zelf ook op actief, dus als jij een vraag hebt, is deze (meestal) binnen een paar uur beantwoord.

Wie is Jacko Meijaard en is hij betrouwbaar?

Zoals ik al eerder heb vermeld is Jacko Meijaard zelf al ca. 10 jaar actief binnen de affiliate marketing wereld. Hij is dan ook een succesvolle affiliate. Hij verdient per maand minimaal €10.000, maar dit kan ook een stuk meer per maand zijn!

Dit kan hij natuurlijk wel allemaal zeggen, maar is het ook echt waar?

Jacko Meijaard is zelf erg open over zijn inkomen. Hij wilt hier niet mee opscheppen, maar hij laat hiermee zien dat het mogelijk is.

Hij deelt dan ook regelmatig schermafbeeldingen van zijn saldo op de affiliate websites.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Persoonlijk heb ik nooit negatieve ervaringen gehad met Jacko Meijaard. In mijn ogen is hij dan ook zeker betrouwbaar.

Is de cursus het geld waard?

De cursus zelf is relatief goedkoop, als je het vergelijkt met andere online videocursussen. Via de kortingslink op mijn website heb je de cursus al voor €47,-.

De Affiliate Marketing Revolutie wordt ook vaak ge-update en gaat mee met de tijd. Dit is wel nodig, omdat het bouwen van een website en het internet vaak nieuwe technieken en updates hebben. De cursus groeit dus mee.

Neem echt even goed de tijd om de video’s te bekijken. Het is echt heel uitgebreid, dus een paar dagen zou ik er minimaal voor uitstippelen.

Hoeveel ga je verdienen met affiliate marketing?

Jouw inkomen is volledig afhankelijk van jezelf. Besteed je meer tijd aan het schrijven van relevante blogberichten? Dan zal je waarschijnlijk sneller jouw website(s) zien groeien en daarmee ook jouw bankrekening.

Het inkomen is dus echt afhankelijk van jouw doorzettingsvermogen en de kwaliteit. Het volgen van een cursus is dus echt wel aan te raden. Vooral om die kwaliteit te kunnen waarborgen.

Na gemiddeld een maand of twee of drie begin je de eerste inkomsten binnen te krijgen. Dit is meestal maar een paar euro.

Daarna gaat het snel. Het is moeilijker om van 0 naar 10 euro per maand te gaan, dan van 10 naar 100 euro per maand.

In mijn ogen is het volgen van een cursus dus zeker de moeite waard. Jouw kennis van affiliate marketing is dan een stuk beter. Zo kan je jouw website dus onderscheiden van de concurrenten en (hopelijk) sneller en meer geld verdienen.

Affiliate Marketing Revolutie

Enthousiast geworden? Klik dan op de onderstaande knop en ga direct naar de introductievideo van de Affiliate Marketing Revolutie!


Meld je aan bij Bitvavo via Euro Held en profiteer van de tijdelijke actie om geen handelskosten te betalen op de eerste €1000 in de eerste week!
This is default text for notification bar