Bol Masterclass

Bol Masterclass

Zoals ik al eens heb beschreven, is verkopen via Bol.com echt ideaal. Je hoeft je namelijk niet bezig te houden met een website op te zetten en met jouw positie in Google. Bol.com is namelijk één van de populairste verkoopplatforms bij consumenten.

Denk er maar eens over na. Als je iets nodig hebt, waar kijk je dan als eerst? Ik kijk altijd eerst op Bol.com. Dus wil jij producten gaan verkopen, dan is Bol.com echt ideaal.

Je kan producten goedkoop inkopen en voor duurder verkopen. Het is een simpele methode waarmee je bakken met geld kunt verdienen.

In de Bol Masterclass legt Jia Ruan jou precies uit hoe jij een winstgevende Bol webshop opzet en onderhoudt.

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is zelf al langer bezig met verkopen via Bol.com. Hij werkte vroeger als pizzabezorger voor het minimumloon, en kreeg het gevoel dat hij zijn leven niet wilde verpesten door iedere dag van 9 tot 5 te werken voor geld. Hij besloot daarom met e-commerce te beginnen. In de eerste maand had hij hier al €1200,- mee verdiend!

Hij investeerde dit bedrag, en het groeide en groeide. In de derde maand had Jia Ruan zelfs €20.000 euro verdiend.

En nu legt hij uit hoe jij dit ook kunt doen.

Hij maakt reclame voor zijn Bol Masterclass via platforms zoals YouTube. Ik geef toe, de reclames zijn vrij irritant. Maar ze trekken wel jouw aandacht om eens een kijkje te nemen op zijn website.

Bol Masterclass

Al direct enthousiast geworden? Klik dan op de onderstaande knop om direct naar de website van de Bol Masterclass te gaan!

Hoe ziet de Bol Masterclass eruit?

De Masterclass heeft in totaal 8 modules en 30 lessen. Een les duurt tussen de 10-90 minuten en hebben allemaal ondersteunende PDF-bestanden en quizzen.

Je kan doorspoelen, terugspoelen en pauzeren. Je kan dus de lessen ook nogmaals bekijken als je dat wilt. Ik heb hieronder een voorbeeld van zo’n les neergezet.

Wat tevens erg prettig is aan de cursus, is dat alles stap voor stap wordt uitgelegd. Ik ben zelf absoluut niet technisch en ik had ook geen enkele kennis over het opstarten van een webshop, maar het is goed te volgen.

Het is dus ook absoluut geen cursus die enkel is opgezet voor het geld van Jia Ruan er zelf mee verdient. Nee, hij neemt echt zijn tijd om een goede cursus met informatieve video’s te hebben.

Een voorbeeld van hoe een les eruit ziet.

Is de cursus jouw geld waard?

Ik kan jou wel uitleggen hoe geweldig deze cursus is, maar ik laat je liever een paar voorbeelden zien.

Ik kan jou in ieder geval wel vertellen dat de cursus vrij prijzig is. De reden hiervoor is naar mijn mening dat er dan een hogere drempel is voor mensen om de cursus aan te schaffen. Als de cursus maar €50,- kostte, hadden veel meer mensen zich aangemeld en had Jia Ruan een hoop mensen die het ‘maar even uitprobeerden’.

Met een wat prijzigere cursus heb je al snel dat enkel de mensen die gemotiveerd zijn en er echt voor willen gaan de cursus aanschaffen. Zo krijg je dus enkel de ‘beste’ mensen met de meeste motivatie in de cursus, en dus in de community.

Ben jij wel gemotiveerd en ben jij bereid om tijd en moeite te steken in een eigen webshop? Dan is deze cursus echt iets om over na te denken. En wie weet, ben jij gemotiveerd genoeg, dan verdien je hier straks misschien wel goed geld mee!

Voor een aantal voorbeelden heb ik wat afbeeldingen onderaan deze pagina toegevoegd!

Gratis training

Ben je toch nog wat terughoudend en angstig? Dan heeft Jia Ruan een speciale GRATIS training, zodat je kan kijken of dit wat voor je is. Je kan je gratis aanmelden via de onderstaande link!

Bol Masterclass

Wil je even kijken of de cursus wat voor je is? Klik op de onderstaande link en meld je aan voor de gratis training!

Meld je aan bij Bitvavo via Euro Held en profiteer van de tijdelijke actie om geen handelskosten te betalen op de eerste €1000 in de eerste week!
This is default text for notification bar