Crypto Masterclass

Een paar jaar geleden had nog niemand gehoord van Bitcoin. Maar in 2017 steeg de waarde van deze cryptovaluta zo enorm, dat mensen die er toen in hadden geïnvesteerd wel goed geld hebben verdiend.

Bitcoin fluctueert nog steeds enorm in waarde. Rond maart was de coin zo’n €4000,- waard. En nu? Bekijk hieronder de huidige koers:

  • bitcoinBitcoin€37,096.21-0.67%

Maar er komen ook vele andere ‘coins’ op de markt. Sommigen tonen net zoveel potentie als Bitcoin een paar jaar geleden had.

En het leven van Bitcoin is nog lang niet ten einde. Ook hier zit nog veel potentie in.

De mannen van AllesOverCrypto leggen jou in een online videocursus uit hoe jij deze wereld beter kan begrijpen en voorspellen. En wie weet, misschien dat je over een paar jaar wel bakken met geld verdiend door het investeren in cryptomunten.

Cryptocurrency

Ben je nu al enthousiast geworden? Meld je dan via onderstaande knop aan voor de GRATIS online Bitcoin training van AllesOverCrypto!

Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker?

Derek Westra en Patrick Suiker zijn de oprichters van AllesOverCrypto en hun bijbehorende producten. Ze hebben niet alleen de Crypto Masterclass, maar ook het Crypto Portfolio.

Beide mannen zijn al vanaf 2013 actief in de wereld van het crypto investeren en delen maar al te graag hun kennis!

Wat houdt de Crypto Masterclass precies in?

De Crypto Masterclass neemt jou mee in de wereld van het cryptoinvesteren en legt jou van A tot Z uit hoe alles werkt.

Niet alleen vertellen ze je hoe en waar je cryptomunten kunt (ver)kopen, maar ze vertellen je ook wanneer je wel en niet jouw munten moet (ver)kopen. Je leert een beetje de koers te voorspellen.

Maar wat deze cursus echt uniek maakt naar mijn mening, is de grote hoeveelheid informatie aan emoties binnen deze cursus. Emoties lijken zo’n bijzaak, maar als jij jouw emoties niet goed ‘uitschakelt’, zal jij met emoties handelen en foute beslissingen maken. Misschien ben jij wel te bang om jouw geld te verliezen en verkoop jij jouw munten te snel, of ben jij te euforisch en verkoop jij jouw munten niet snel genoeg en verlies jij al jouw geld.

De heren gaan hier dan ook erg diep op in en delen echt al hun tips met jou.

En het mooie aan de Crypto Masterclass is dat jij ook nog het Crypto Portfolio gratis krijgt, met daarin de munten die volgens de heren van AllesOverCrypto veel potentie tonen om heel erg omhoog te gaan in de koers.

Je krijgt daarnaast nog een aantal e-boeken over onder andere Bitcoin en Belasting. Wat voor mij ook echt een enorm fijn e-boek is om te lezen en enorm informatief is. Er werden veel vragen in beantwoord.

Een screenshot van de overzichtspagina van de Crypto Masterclass

Is de cursus je geld waard?

Ben jij echt geïnteresseerd in het investeren in crypto? En ben jij gemotiveerd genoeg? Dan is deze cursus echt een super fijne cursus om te volgen. Je krijgt veel informatie, maar alles wat ze je uitleggen is interessant.

Zeker het onderdeel over emoties maakt deze cursus in mijn ogen echt uniek.

De cursus is natuurlijk wat aan de prijzige kant. Maar naar mijn mening is dit om de gemotiveerde mensen te filteren van de mensen die het alleen maar doen ‘om even uit te proberen’.

Het is natuurlijk een drempel om een prijzige cursus aan te schaffen, maar wegens de community willen de mannen van AllesOverCrypto het niveau van de leerlingen natuurlijk hoog houden. Als de cursus bijvoorbeeld €50,- was geweest, had de cursus veel meer leerlingen en zou de kwaliteit omlaag gaan. Zeker omdat de heren zelf ook actief zijn in de community, willen ze echt de gemotiveerde mensen helpen.

Ben jij dus gemotiveerd genoeg? Dan raad ik deze cursus zeker aan!

Gratis training

Ben je er toch nog niet helemaal zeker van? Dan kan je de gratis online Bitcoin training volgen. Tijdens deze training heb jij al voor €1,- jouw eerste crypto gekocht, weet je met welke strategie je geld gaat verdienen, weet je precies hoe crypto werkt en nog meer!

Ben je dus nog niet helemaal zeker over de cursus? Volg dan zeker deze GRATIS training!

Cryptocurrency

Klik op de onderstaande knop om direct naar de GRATIS Online Bitcoin training te gaan!


Meld je aan bij Bitvavo via Euro Held en profiteer van de tijdelijke actie om geen handelskosten te betalen op de eerste €1000 in de eerste week!
This is default text for notification bar