Affiliate Marketing Revolutie kopen? Mijn ervaringen!

Gepubliceerd door Sarah op

Toen ik met affiliate marketing begon, had ik nog geen idee hoe je een succesvolle website opbouwt en onderhoudt. Ik heb in een paar maanden tijd twee websites opgebouwd die beiden geen succes hadden.

Wat was mijn plan? Niet om te stoppen, maar om te leren. Dus ik ging naar de Affiliate Marketing Revolutie. Binnen een korte periode heb ik zo veel geleerd over affiliate marketing en 8 dagen na het opstarten van mijn website had ik al mijn eerste commissie verdient.

Nu wil ik met jou mijn ervaringen delen over de Affiliate Marketing Revolutie!

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is de online videocursus over affiliate marketing. De docent is Jacko Meijaard. Hij is zelf een succesvolle affiliate die al meer dan 10 jaar actief is als affiliate.

Deze videocursus bestaat uit 7 modules en 6 instructievideo’s. Niet alleen leer je over de technische kant van affiliate marketing, maar één van de beste pluspunten van deze cursus is de grote hoeveelheid video’s over inspiratie en motivatie.

De modules en instructievideo’s

 • Module 1: Starten met Affiliate Marketing.
 • Module 2: Website inrichten.
 • Module 3: Hoog scoren in Google.
 • Module 4: Website live zetten.
 • Module 5: Meten is weten.
 • Module 6: puntjes op de i
 • Module 7: Afronding.
 • Instructies #1: Je website zonder Marketheme.
 • Instructies #2: WordPress goed instellen.
 • Instructies #3: Google is je vriend.
 • Instructies #4: Geld verdienen met je website.
 • Instructies #5: “The money is in the list”
 • Instructies #6: Leads scoren.

Extra video’s!

Natuurlijk heeft Jacko ook een aantal extra video’s die niet binnen de modules of instructievideo’s vallen. Namelijk:

 • Bekijk dit eerst.
 • Inspiratie & motivatie.
 • Teksten uitbesteden.
Affiliate Marketing Revolutie

Ben je al enthousiast geworden? Klik dan op de onderstaande pagina om naar de introductievideo van de Affiliate Marketing Revolutie te gaan! Hier kan je ook direct de cursus aanschaffen met een ENORME korting!

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Jacko Meijaard heeft in mijn ogen enkel het beste beentje met je voor. Hij is (bijna) iedere dag actief op het forum van de cursus en geeft je antwoord als het antwoord door medestudenten nog niet is gegeven of als hij er toevallig even tijd voor heeft. Jacko is dus heel vaak actief op het forum en je zal regelmatig berichten van hem voorbij zien komen.

Ik heb ook contact gehad met medestudenten en heb nog nooit iets negatiefs over Jacko Meijaard gehoord of gezien op internet.

In mijn ogen is Jacko dus 100% betrouwbaar en geen oplichter!

Is deze videocursus je geld waard?

Zoals ik al eerder zei, heb ik eerst twee affiliate websites gehad voordat ik besloot om de Affiliate Marketing Revolutie aan te schaffen. Ik keek hele dagen YouTube video’s, in de hoop er meer van te leren. Helaas waren deze twee websites allebei geen succes.

Nadat ik alle video’s had bekeken, ging ik veel zelfverzekerder een nieuwe website maken. Ik had ook direct door wat ik voorheen fout deed en kon alles makkelijk oplossen. En jawel, na 8 dagen dat mijn website online stond had ik mijn eerste commissie verdient.

Jacko vertelt alles rustig, maar kan wel heel goed doorpraten. Hij maakt af en toe dus ook echt lange video’s waarin hij over 1 bepaald onderwerp praat. Voor sommige mensen duurt dit te lang, maar het zijn echt video’s van goede kwaliteit.

Laten we even voor het overzicht een korte lijst met positieve en negatieve punten aan de Affiliate Marketing Revolutie opsommen.

De positieve punten van de Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is zeer goedkoop als je het vergelijkt met andere videocursussen. Met deze link die ik in dit artikel heb gezet, heb je namelijk de mogelijkheid om de cursus voor €47,- te kopen, in plaats van voor €297,-.

Wat je er voor terugkrijgt is een goede en uitgebreide videocursus, met heel veel relevante informatie. Hij legt je letterlijk stap voor stap uit hoe je alles moet doen en hoe je een affiliate website opbouwt en onderhoudt. Dit doet hij ook aan de hand van een voorbeeldwebsite.

Mocht je nou alsnog vragen hebben, kan je deze altijd in de community stellen. Meestal reageert er iemand binnen een paar uur, of mocht dat niet zo zijn, dan reageert Jacko zelf ook.

Je hebt binnen deze community ook een onderwerp met de naam ‘Succes Lounge’. Heb je een keer een succesje, deel dit dan met de community in de succes lounge! Of als je een keer wat minder motivatie hebt kan je de successen van andere mensen lezen. Dit is altijd echt super leuk, vind ik zelf.

Zoals ik al heb gezegd is het onderdeel van inspiratie en motivatie een super positief en uniek aspect aan deze online videocursus. In Jacko’s ogen is jouw motivatie namelijk één van de belangrijkste criteria om een succesvolle affiliate te worden. Hij besteed dan ook super veel video’s hieraan. Het duurt even voordat je al deze video’s hebt gezien, maar het is een echte aanrader.

De negatieve punten van de Affiliate Marketing Revolutie

De video’s duren soms wel heel lang. Jacko is erg enthousiast en kan uren lang praten over een bepaald onderwerp. Af en toe is dit dan wel te langdradig.

Daarnaast vond ik dat het lang kan duren voordat je resultaten ziet. Dit ligt natuurlijk niet aan de cursus, maar aan het vakgebied. Ik had mijn eerste commissie na 8 dagen, maar soms kan de eerste commissie echt pas na 3 maanden komen.

Als je dan om feedback vraagt in de community, dan wordt er vaak gezegd: ‘content schrijven’. Dit is wel de waarheid, maar ik vond het zelf erg vervelend dat als ik om feedback vroeg, dat er meer werd ingegaan op het gebied van content dan op het ontwerp.

Maar er geldt hier zeker: geduld is een schone zaak. Als jij genoeg relevante content schrijft, dan willen mensen het sowieso gaan lezen. Dan maakt het niet uit of jouw website pimpelpaars of knalrood is.

Dus, is het je geld waard?

Mijn mening is zeker ‘ja’. Als jij gemotiveerd genoeg bent om echt een 10K inkomen per maand te genereren, dan is de Affiliate Marketing een goede start om een goed pakket kennis op te doen. Je kan al jouw vragen stellen en hebt hier erg snel antwoord op.

Daarnaast is het een erg goedkope cursus. €47,- voor een online videocursus van deze kwaliteit is in mijn ogen echt iedere cent waard.

Als jij niet gemotiveerd genoeg bent om die stap te nemen en een website te onderhouden, dan zou ik het zeker niet doen. Jacko geeft namelijk ook veel tips voor op langere termijn. Hij legt met name veel uit over SEO (zoekmachineoptimalisatie).

Er zijn namelijk twee verschillende manieren om bezoekers te trekken via Google. Dat is via betaalde advertenties, of door organische bezoekers. Als jij Google betaalt om jouw website hoog te zetten, dan sta jij wel hoog in de zoekresultaten, maar moet je wel geld afstaan aan Google. Dit is dus niet de manier om zo veel mogelijk geld te verdienen.

Je kan ook voor organische bezoekers gaan. Dan schrijf jij relevante artikelen en gaat Google jou waarschijnlijk hoog in de zoekresultaten zetten. Dit kost geen geld en zorgt voor veel bezoekers, maar hier heb je wel geduld en kennis voor nodig. Jacko gaat hier vooral op in. Hij gaat er dus wel vanuit dat jij een paar maanden geduld hebt voordat jij hoog in Google staat.

Dit is wel echt super handig als jij geen geld wilt investeren in een website. Ik ben enorm blij dat Jacko voor deze methode heeft gekozen en niet voor de makkelijke manier.

Conclusie

In mijn ogen is de Affiliate Marketing Revolutie iedere cent waard. Het is een videocursus met enorm hoge kwaliteit. De cursus wordt ook vaak ge-update en gaat mee met de tijd. Jacko legt alles in een rustig tempo uit en legt alles uitgebreid uit. Zo weet je precies wat en hoe je iets moet doen en waarom je dit doet.

Ook de community is een enorm pluspunt. Je kan hier terecht voor al je vragen, of gewoon een succesje delen in de Succes Lounge.

Het enige negatieve wat ik kan bedenken is dat sommige video’s langdradig zijn en dat je voor affiliate marketing wel geduld moet hebben. Jacko gaat er ook vanuit dat je wel geduld hebt.

Maar heb jij dit doorzettingsvermogen en wil jij graag meer leren over affiliate marketing? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie in mijn ogen dé cursus die jij zoekt.

Affiliate Marketing Revolutie

Enthousiast geworden? Neem dan vooral een kijkje bij de introductievideo van de Affiliate Marketing Revolutie! Klik op de onderstaande knop en kijk direct de video!

Op deze pagina vindt je ook de kortingscode om de videocursus met een enorme korting aan te schaffen!



Sarah

Sarah is al een paar jaar bezig met geld verdienen op het internet. Ze kan alles dan ook goed uitleggen en spreekt uit ervaring!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan bij Bitvavo via Euro Held en profiteer van de tijdelijke actie om geen handelskosten te betalen op de eerste €1000 in de eerste week!
This is default text for notification bar