Alles Over Crypto review: OPLICHTERS?!

Gepubliceerd door Sarah op

Je wilt je inlezen over crypo of misschien wil je zelfs wel gaan leren investeren in Bitcoin. Als jij informatie zoekt over dit onderwerp, zal je al snel bij de website van AllesOverCrypto komen.

Ze bieden verschillende cursussen aan. Maar wie zijn deze mannen? Waarom staan er zo veel reviews over deze website? En zijn ze betrouwbaar of van die Internet Guru oplichters?

Wat is AllesOverCrypto en wat bieden ze aan?

Wanneer je op de homepage van AllesOverCrypto kijkt, valt je direct op dat ze je doorsturen naar de cursus. Logisch, want het primaire doel van dit bedrijf is dat ze de cursus aanbieden. Het blog wat ze bijhouden is dan ook bijzaak.

Daarnaast valt er ook op dat ze een shop hebben. Hier bieden ze enkel hun eigen, digitale producten aan.

Wie zijn de mensen achter het bedrijf?

Wat ik persoonlijk altijd prettig vind is dat het bedrijf transparant is. Dat ze foto’s van zichzelf en hun volledige naam openbaar maken. Dit geeft vaak aan of een website wel of niet betrouwbaar is.

Derek Westra
Patrick Suiker

Derek Westra en Patrick Suiker zijn de eigenaren en zijn verantwoordelijk voor de cursus. De cursus wordt ook door hun allebei aangeboden.

De producten

Zoals ik al eerder zei, is het primaire doel van de website het aanbieden van de cursus. Dit is de Crypto Masterclass waarin de heren alles van A tot Z uitleggen wat er bij de cryptowereld komt kijken. Na het volgen van de cursus ben je dan ook he-le-maal voorbereid om de cryptowereld in te duiken!

Ik heb deze cursus ook gevolgd en ik heb hier een uitgebreide review over geschreven. De link naar de review vind je hier!

Daarnaast hebben ze ook het Crypto Portfolio. Dit is een e-boek waarin ze de cryptomunten behandelen die in hun ogen veel potentie tonen. Dus dan hoef jij dat niet uit te zoeken! Het Crypto Portfolio is inbegrepen wanneer je de volledige Crypto Masterclass aanschaft.

Cryptocurrency

Bekijk hier zelf of het wat voor jou is. Volg hier de GRATIS online Bitcoin training en zie zelf of dit bij jou past. Het is 100% gratis en vrijblijvend!

Waarom is er zo veel informatie te vinden over AllesOverCrypto?

Wanneer je op Google Alles Over Crypto intypt, krijg je ontzettend veel resultaten. De websites zullen jou niet vertellen waarom, maar ik zal het even haarfijn uitleggen.

Alles Over Crypto maakt gebruik van een affiliate programma. Dat houdt in dat er mensen zijn die ‘reclame’ voor hun maken op andere websites. De mensen die reclame maken hebben hier baat bij, want ze krijgen commissie over het bedrag wat hun bezoekers uitgeven op de website van AllesOverCrypto.

Is dat onbetrouwbaar? Nee. Want weet je wie er ook gebruik maakt van deze vorm van reclame maken?

Bol.com

Ja, zelfs één van de grootste consumentenplatformen maakt gebruik van affiliate marketing. Hier is dus helemaal niks onbetrouwbaars aan.

Heb jij je al aangemeld voor de Gratis Online Bitcoin Training?

Kosten van de producten

Zoals eerder vermeld bied AllesOverCrypto een aantal producten aan. Deze producten kosten natuurlijk geld. Een cursus heb je niet voor een paar tientjes.

Daarnaast is het goed om te zeggen dat dit echt dé beste online cursus is die ik ooit heb gevolgd. Met aandacht voor onder andere emoties (wat dus zeer belangrijk is tijdens het cryptotraden, geloof het of niet!) houden ze de aandacht er goed bij.

Tevens hebben ze een community waar je al jouw vragen kan stellen over cryptocurrencies. Hier zijn de mannen zelf ook actief op, dus jouw vraag wordt misschien wel door één van hun beantwoord.

Ik begon met helemaal geen kennis en ben dankzij deze cursus een kenner geworden. Ze leggen alles zo rustig uit, dat het zelfs voor de grootste digibeten goed te volgen is.

Maar even terug naar het onderwerp; kosten.

Op moment van schrijven hebben ze een hele goede aanbieding. Namelijk de volledige cursus (inclusief alle benodigde e-boeken) voor €967,00. De cursus is normaal gesproken €2.000,00, dus dit is echt een flinke korting.

Daarnaast is het originele e-boek ‘Dé cryptoparels van 2020’ voor €97,00 te koop in plaats van €200,00.

Waarom is de cursus niet goedkoper? Omdat ze de kwaliteit van de deelnemers willen waarborgen. Als je een cursus van €50,- aanbiedt, zal je veel meer aanmeldingen hebben. Ook van mensen die niet serieus zijn. Derek en Patrick zijn erg betrokken bij de community en als daar veel mensen zijn die niet serieus willen beginnen in de cryptowereld, dan verspillen zij hun energie en hebben de mensen die wel serieus zijn minder aandacht. Het is dus erg logisch dat de prijs niet zo laag is.

Betrouwbaar?

Tegenwoordig zijn er zo veel Internet Guru’s actief op het internet. Ze bieden een cursus of product aan waar jij binnen no-time rijk mee wordt. Hier betaal je dan ook voor. Minimaal €1000,00 voor een cursus waar je uit eindelijk niks aan hebt.

Maar de heren van AllesOverCrypto zijn niet zo en bieden in tegenstelling tot deze internet guru’s wél een goede cursus aan.

Ik geloof niet in een ‘get-rich-quick’ methode. En dat is crypto ook zeker niet. Met de juiste kennis en hard werken kan je er wel leuk geld mee verdienen. Natuurlijk blijft investeren in de cryptowereld niet 100% betrouwbaar, aangezien jij als individu geen invloed hebt op de koers. Maar met de juiste kennis kan je jouw winst hoger maken dan jouw verlies. En dus uiteindelijk je baan er van maken!

Maar de heren geven jou de juiste tools om dit mogelijk te maken. Aan de hand van video’s leggen ze de theorie uit en geven ze voldoende voorbeelden. Daarnaast zijn er af en toe oefeningen om jouw kennis te testen. Dus ze zijn echt gefocust om jou alle benodigde tools te geven voordat jij het werkveld induikt.

De gratis training!

Het allerleukst aan dit bedrijf is de Online Gratis Bitcoin training die ze aanbieden. Tijdens deze training heb jij voor €1,- jouw eerste crypto gekocht. Het is echt een goede kennismaking om te kijken of dit wat voor jou is. Als het niks voor jou is, heb je ook niet €967,00 uitgegeven aan iets wat je niet wilt.

En is het wel wat voor jou? Dan voel je je nu zelfverzekerd genoeg om de cursus in te duiken en meer te leren over dit ge-wel-dige vak! Want dat is het!

De heren zijn erg ‘chill’ en vinden alles prima, wat jij ook kiest. Natuurlijk vinden ze het leuk als je je vervolgens aanmeldt voor de cursus, maar ze willen ook niet dat jij jouw zuurverdiende centjes uitgeeft als je het niet gaat gebruiken.

Meld je dus snel aan voor de vrijblijvende gratis training. Je kan namelijk zo veel reviews lezen als je kan, maar het zelf ervaren is toch een stuk beter.

Cryptocurrency

Ervaar hier GRATIS of dit wat voor jou is. Meld je snel aan voor de vrijblijvende, Online Gratis Bitcoin training.Sarah

Sarah is al een paar jaar bezig met geld verdienen op het internet. Ze kan alles dan ook goed uitleggen en spreekt uit ervaring!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan bij Bitvavo via Euro Held en profiteer van de tijdelijke actie om geen handelskosten te betalen op de eerste €1000 in de eerste week!
This is default text for notification bar