Cursus cryptotraden: wat is dé beste crypto beginnerscursus?

Gepubliceerd door Sarah op

Investeren in cryptocurrency is vaak nog een taboe. Mensen vinden het riskant en een grote gok. Maar dat is het vaak niet. Je hebt namelijk herkenningspunten binnen de koers. Als jij dus de koers kan ‘lezen’, zal je deze punten herkennen en kunnen voorspellen wat de koers gaat doen in de toekomst. Natuurlijk zal jouw voorspelling niet altijd uitkomen, maar als jouw winst groter is dan jouw verlies, dan is er niks aan de hand. Sterker nog; zelfs de beste cryptotrader verliest wel eens geld!

Als jij dus wilt leren hoe je kan investeren in crypto, is een beetje kennis dus echt wel een must! Maar wat is nou de beste cursus om jou voor te bereiden binnen de wereld van cryptotraden? Ik zal hier twee van mijn favoriete GRATIS trainingen bespreken!

Alles Over Crypto

AllesOverCrypto biedt veel verschillende dingen aan. Zo heb je de volledige cursus, een e-boek, gratis e-boeken en de gratis training.

De twee heren van AllesOverCrypto, Patrick Suiker en Derek Westra, vertellen alles heel rustig en weten precies waar ze het over hebben. Derek is zelf ook gespecialiseerd in de psychologie achter crypto. Er is daarom ook een hele module binnen de volledige cursus in het teken gezet van mindset. Dit is in de ogen van de heren dan ook één van de belangrijkste zaken binnen het cryptotraden.

Het gene wat deze cursus dan ook uniek maakt is deze module. Daarnaast is de cursus ook echt voor iedereen te volgen. Of je nou veel technische kennis hebt, of net zoals ik helemaal geen technische kennis!

Wat leer je bij de gratis training?

De heren van AllesOverCrypto willen jou graag de recentste informatie geven. Zo zijn ze continu bezig met het verbeteren van de cursus. Zo kreeg je vorig jaar de vooruitzichten van 2020. En nu zijn ze bezig met de vooruitzichten van 2021.

Je leert in de gratis training de volgende punten:

 • Waarom de heren denken dat 2021 hét jaar wordt van Bitcoin waarin 2017 wordt herhaald. In 2017 was er een enorme stijging in de koers. Dit is het moment waarop de mensen die 1 Bitcoin hadden gekocht ineens rijk waren.
 • De heren leren jou hoe je optimaal profiteert van zo’n mega-cyclus. Ze leren jou dus hoe jij het maximale uit deze vooruitzichten haalt.
 • Welke coins er veel potentie tonen. Ze kijken dus verder dan Bitcoin en kijken welke altcoins er in het bijzonder het heel goed zullen doen.
 • Hoe je een passief inkomen met crypto genereert. Je leert dus echt traden op een niveau dat je er van kan leven.
 • Aan het einde van de training delen ze de naam van dé crypto parel waarvan zij denken dat deze in de top 3 zal komen in de komende jaren. Je leert dus hier in de verre toekomst te kijken naar de munt die potentieel erg groot kan worden.

De online Bitcoin training is volledig GRATIS via de unieke Euroheld link.

Cryptocurrency

Wil je meer leren over investeren in crypto en dus de bovenstaande vragen kan beantwoorden? Volg dan de GRATIS online Bitcoin training!

Volledige review

Wil je meer informatie over AllesOverCrypto en hun cursussen? Dat kan! Ik heb er zelf volledige blogs aan besteed.

Lees de review over AllesOverCrypto HIER.
Of lees de review over de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto HIER.

Madelon Vos

Een goedkopere optie is de cursus van Madelon Vos. Ook zij biedt een gratis training aan. Sterker nog; Madelon Vos bied 2 gratis cursussen aan! Deze cursussen bestaan nog niet zo lang. Sinds 2019 is deze gelanceerd.

Madelon Vos biedt een cursus Bitcoin Basics en een cursus Leren handelen in crypto aan de hand van Technische Analyse.

Beide trainingen zijn gratis.

Binnen deze korte periode is de cursus al door meer dan 3000 mensen gevolgd en heeft Madelon Vos een 4.8 van de 5 sterren gekregen. Niet slecht toch?!

Het valt zelfs onder de best verkochte crypto cursussen van heel Nederland en België.

Madelon Vos is zelf ca. 8 jaar actief in de cryptowereld en heeft naast haar website ook een eigen YouTube kanaal. Je zou haar wellicht ook kunnen herkennen van de BNR Cryptocast. Naast al deze ervaring is ze zelf ook trader en docent technische analyse aan de Hogeschool van Amsterdam.

Een hele bak vol ervaring in de cryptowereld zou je dus wel kunnen zeggen.

Wat leer je bij de gratis trainingen?

Bij de gratis training over de Bitcoin Basics leer je onder andere de volgende dingen:

 • Je maakt kennis met de wereld van crypto. Dus niet alleen Bitcoin, maar ook altcoins.
 • Je leert crypto veilig op te slaan. Cryptotraden is op het internet, dus het is zeer gevoelig voor hacks. Met enkele praktische tips leer jij om jouw crypto veilig op te slaan en buiten het zicht van deze hackers.
 • Je leert je eerste Bitcoin of altcoins te kopen!

Bij de gratis training over Technische Analyse leer je onder andere de volgende dingen:

 • Je maakt kennis met de handel in crypto.
 • Je leert de basis van Technische Analyse
 • Je leert hoe grafieken werken en hoe je deze leest. Ideaal dus om de crypto koers te leren kennen!

Mocht je na deze gratis trainingen toch besluiten de volledige cursus aan te schaffen, kan ik zelf mijn Euro Held volgers een korting van 10% aanbieden (deze korting is geldig op beide cursussen!). Meldt je je dan wel aan voor de gratis training via de onderstaande knop!

Wil je dus kennis maken met de wereld van crypto? Meldt je dan aan voor de GRATIS crypto cursussen van Madelon Vos!

Volledige review

Helaas heb ik nog geen review geschreven over Madelon Vos en haar cursus aanbod. Als je je inschrijft voor de Euro Held nieuwsbrief zal ik jou een mailtje sturen wanneer ik hier een review over heb geschreven!

Conclusie

Het is belangrijk om kennis te hebben als je wilt beginnen met cryptotraden. Het is niet zomaar coins kopen en verkopen. Er schuilt een hele gedachtengang achter en je kan zelfs leren hoe jij de koers kan ‘lezen’.

In dit artikel heb ik twee bedrijven met gratis trainingen behandeld over crypto. Ik raad je dus zeker aan om je hiervoor aan te melden en vandaag te beginnen met leren cryptotraden!


Categorieën: CryptocurrencyReviews

Sarah

Sarah is al een paar jaar bezig met geld verdienen op het internet. Ze kan alles dan ook goed uitleggen en spreekt uit ervaring!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan bij Bitvavo via Euro Held en profiteer van de tijdelijke actie om geen handelskosten te betalen op de eerste €1000 in de eerste week!
This is default text for notification bar