Geld verdienen via het internet: mijn top 5 manieren!

Gepubliceerd door Sarah op

Geld verdienen via het internet: het is makkelijk en kan vanaf elke plek worden gedaan. Of je nou buiten zit, op je bed of op de bank met een glaasje wijn. Het kan allemaal!

Je werkt natuurlijk niet voor een baas, maar je werkt helemaal zelf. Jij zit dus ook niet vast aan een rooster. Je werkt zelf op de tijden die jij wilt. Of dat nou ’s nachts is of gewoon overdag maakt daarom helemaal niks uit.

Klinkt als een geweldig leven toch?

Misschien verdien je binnenkort wel genoeg om afscheid te kunnen nemen van jouw huidige baan en je volledig te focussen op held verdienen via het internet.

Maar hoe realiseer je dit? Hoe begin je? En wat zijn de beste manieren om geld te kunnen verdienen via het internet?

Betaalde enquetes invullen

Dit is één van de bekendste en ook makkelijkste manieren van geld verdienen via het internet.

Bedrijven willen graag jouw mening horen. Waarom? Zodat ze hun producten of reclames kunnen optimaliseren. Ze betalen jou hiervoor.

Waar kan je betaalde enquetes invullen? Onder andere op deze websites die ik zelf ook gebruik:

Mobrog, Opinieland, LifePoints, PanelClix, Toluna

Aanmelden op bovengenoemde websites is 100% gratis en vrijblijvend.

 • Verdiensten: laag
 • Tijd die je eraan moet besteden: weinig
 • Moeilijkheidsgraad: zeer makkelijk
Enquete Invullen

Affiliate marketing

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten op jouw platform. Dit kan bijvoorbeeld door jouw eigen blog of website te maken en hierop de producten van iemand anders te promoten.

Je ontvangt commissie per verkoop, omdat zonder jou de verkoop natuurlijk nooit tot stand was gekomen.

De commissie varieert van een paar euro tot een paar honderd of duizend euro. Het verschil is natuurlijk de verkoopprijs van het product en afhankelijk van het bedrijf.

Meestal duurt het even voordat jouw website hoog staat in Google, maar als Google jou eenmaal hoog heeft staan in de zoekresultaten, stromen de commissies binnen.

Je dient wel goed zoekwoordonderzoek te doen en vooral veel te leren, daarom raad ik je ook zeker aan om voordat je begint met het bouwen van een website, je eerst wat kennis opdoet.

Ik heb persoonlijk deze online videocursus gevolgd, en ik raad je deze cursus ook zeker aan als een goede basis voor jouw affiliate marketing avontuur.

 • Verdiensten: eerst laag, maar na een paar maanden meestal hoog
 • Tijd die je eraan moet besteden: eerst veel, maar na een paar maanden weinig
 • Moeilijkheidsgraad: makkelijk tot gemiddeld
Persoon met laptop

Investeren in crypto

Door het investeren in cryptomunten zijn velen al rijk (of zelfs miljonair!) geworden. De vraag die nu meestal wordt gesteld is dan ook: ‘ben ik niet te laat met het investeren in crypto?’.

Het antwoord is nee. Bitcoin is namelijk niet de enigste cryptomunt die er is. Munten zoals Ripple tonen veel potentie. Op dit moment is een Ripple munt een paar cent waard, maar experts voorspellen dat de koers gaat stijgen naar iets onder de €20.000 per Ripple munt.

Natuurlijk is dit nooit 100% te voorspellen.

In de wereld van crypto bestaan er nog veel meer van dit soort munten. Maar je kan natuurlijk ook altijd gewoon bij Bitcoin blijven.

De koers van Bitcoin fluctueert nog steeds enorm. Een maand geleden was de koers rond de €8400 euro per Bitcoin, maar nu, op moment van schrijven, staat de koers al op €10.000 euro.

Er komt wel veel kijken bij het investeren in cryptomunten. Het is namelijk niet een erg makkelijke manier van geld verdienen en het is ook riskant, maar als je het goed doet kan je er enorme bedragen mee verdienen.

Ik raad je daarom echt van harte aan om NIET zomaar te investeren. Leer eerst wat bij.

 • Verdiensten: je kan verlies draaien, maar ook heel veel verdienen
 • Tijd die je eraan moet besteden: weinig
 • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld tot moeilijk
Cryptocurrency

Wil je leren hoe je moet investeren in cryptomunten en alle do’s-and-don’ts van het investeren? Klik op de onderstaande link om naar de GRATIS online Bitcoin training van AllesOverCrypto te gaan.

Bol.com

Bol.com kan op vele manieren gebruikt worden om geld te kunnen verdienen. Je kan het combineren met affiliate marketing door het Affiliate Partnerprogramma van Bol.com, maar je kan er ook je eigen webshop mee starten.

E-commerce (het handelen via internet) kan je erg gemakkelijk uitvoeren via Bol.com.

Het voordeel van handelen via Bol.com is dat je geen eigen webshop nodig hebt en je je dus ook niet bezig hoeft te houden met allemaal technische aspecten of jouw positie in Google. Bol.com is namelijk ontzettend populair onder consumenten.

Koop producten goedkoop in en verkoop ze voor iets meer geld via Bol.com.

Hoe begin je met handelen via Bol.com?

Het grote nadeel is dat je bij Bol.com wel ingeschreven moet staan bij de Kamer van Koophandel. De kosten voor het registreren is €50,-. Hierna kan je je pas aanmelden bij Bol.com als verkoper.

Je dient natuurlijk wel je zaakjes op orde te hebben als je een eigen webshop begint. Neem bijvoorbeeld even een kijkje bij de GRATIS online training over geld verdienen via Bol.com. De link naar deze gratis training vind je hier.

 • Verdiensten: kan variëren van weinig tot erg veel
 • Tijd die je eraan moet besteden: relatief weinig, maar het begin wat meer
 • Moeilijkheidsgraad: makkelijk tot gemiddeld

Vaardigheden als dienst aanbieden

Nog een van mijn favorieten is een vaardigheid als dienst aanbieden. Op websites zoals Fiverr kan jij je als freelancer aanmelden en jouw diensten dus aanbieden.

Ben jij bijvoorbeeld heel technisch? Dan kan jij bijvoorbeeld jezelf aanmelden als Game Developper. Ben jij erg artistiek? Dan kan jij bijvoorbeeld aanbieden om logo’s te ontwerpen.

Maar je kan ook erg aparte diensten aanbieden. Je kan bijvoorbeeld ook relatieadviezen aanbieden of zelfs stemacteur worden.

Het is een erg makkelijke manier van geld verdienen. Je dient wel altijd wat geld af te staan aan Fiverr en meestal ligt de concurrentie vrij hoog.

 • Verdiensten: weinig tot gemiddeld
 • Tijd die je eraan moet besteden: weinig tot gemiddeld
 • Moeilijkheidsgraad: makkelijk tot gemiddeld.

Heb jij nog aanvullingen, vragen of opmerkingen? Laat het gerust weten in de reacties!


Sarah

Sarah is al een paar jaar bezig met geld verdienen op het internet. Ze kan alles dan ook goed uitleggen en spreekt uit ervaring!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan bij Bitvavo via Euro Held en profiteer van de tijdelijke actie om geen handelskosten te betalen op de eerste €1000 in de eerste week!
This is default text for notification bar