Inkomsten Disclaimer

Inkomsten Disclaimer van Euro Held.nl

Voor het laatst bijgewerkt op 24-06-2020

Deze website is gecreëerd om mensen te informeren. Het is dus geen “Get-Rich-Quick” website. Het is in mijn ogen simpelweg ook niet mogelijk om een betrouwbaar “Get-Rich-Quick” programma aan te bieden. Vandaar dat op deze website enkel informatie over hard werken en motivatie wordt aangeboden.

Ik maak dan ook geen claims of garanties dat jij geld zult verdienen met deze informatie of strategieën. Geld verdienen via het internet is in mijn optiek ook volledig afhankelijk van jezelf.

Ik kan jou helaas niet fysiek helpen om eventuele resultaten te behalen. Ik bied enkel informatie over het onderwerp ‘geld verdienen via het internet’. Ik ben ook niet verantwoordelijk voor eventuele oplichting voor het internet. Ik kan helaas ook niet het hele internet afgaan om alle scamwebsites eruit te halen.

Ik maak ook geen beloftes en/of garanties dat als jij de informatie toepast je ook verdiensten gaat maken. Nogmaals, ik kan niet iedere bezoeker leren kennen en helpen om resultaten te behalen. Dit is ook de reden dat ik deze disclaimer online heb gezet. Ik ben dus ook niet verantwoordelijk voor als jij geen resultaten behaalt met de manieren die ik benoem.
Ik ben ook niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen die je maakt tijdens het investeren.

De financiële nummers die op deze website, emails en bijbehorende social media accounts benoemd worden, dienen enkel als voorbeeld, schattingen of projecties en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden. Alle getallen zijn voor illustratieve doeleinden.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een email naar info@euroheld.nl

Ik hoop je op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd.

Meld je aan bij Bitvavo via Euro Held en profiteer van de tijdelijke actie om geen handelskosten te betalen op de eerste €1000 in de eerste week!
This is default text for notification bar