Online geld verdienen: waarom het wél mogelijk is en hoe je dit moet doen!

Gepubliceerd door Sarah op

Online geld verdienen. Het is ideaal. Je kan werken waar en wanneer je wilt en voor vakantie hoef jij geen vrij te vragen. Je bent je eigen baas en hebt je eigen werkplek.

Sommige mensen verdienen enkel een centje bij via het internet, maar voor sommige mensen is dit hun bron van inkomsten.

Maar hoe ga je hiermee aan de slag? En waar moet je op letten?

De valkuilen

Je eigen baas zijn klinkt ideaal. En dat is het ook. Maar je moet er ook mee oppassen. Heb jij wel doorzettingsvermogen? Je zit natuurlijk niet vast aan een rooster, dus je zal jezelf altijd aan het werk moeten zetten.

Let op jouw werktijden

Ook geld verdienen via internet is werk. Wees dus slim en ga niet zomaar elke avond op bed werken. Ga er gewoon voor aan tafel zitten en werk op ‘normale’ tijden. Zo behoud je toch een normaal ritme.

Hoe begin je met online geld verdienen?

Er zijn ontzettend veel manieren te bedenken om online geld te kunnen verdienen. Ik zal mijn persoonlijke favorieten even op een rijtje zetten:

Betaalde enquetes invullen

Het is misschien wel de meest gebruikte manier van online geld verdienen: betaalde enquetes invullen. Het is namelijk erg makkelijk, kost weinig tijd en je kan er een leuk zakcentje mee verdienen.

Hoe begin je met betaalde enquetes invullen? Begin direct door je aan te melden bij websites die deze enquetes aanbieden.

Voorbeelden van deze websites zijn:

Mobrog, Opinieland, LifePoints, PanelClix, Toluna.

De verdiensten zijn ook niet heel hoog, maar steek jij er dagelijks wat tijd in? Dan kan je er per maand wel een keer goed van uit eten.

Enquete Invullen

Investeren in crypto

Het is niet mijn favoriete manier van geld verdienen via het internet, maar het is wel een manier waar je veel geld mee kan verdienen. Hoe? Door de koers te leren voorspellen.

Je kan op korte termijn dus de koers voorspellen. Maar je kan er ook voor kiezen om te investeren in een kleinere cryptomunt die veel potentie toont.

Heeft de kleine cryptomunt succes? Dan kunnen jouw verdiensten enorm oplopen. Sommige mensen zijn er zelf miljonair van geworden.

Let er wel op om nooit zomaar iets te investeren in crypto. Dit is een leercurve en natuurlijk is de koers altijd afhankelijk van verschillende factoren. Hier heb jij zelf als enkeling geen invloed op.

Ik heb deze manier toch meegenomen in dit artikel. Waarom? Omdat jij deze manier wel kan toepassen als jij wat kennis hebt over crypto. Volg bijvoorbeeld online cursussen, zoals deze gratis online bitcoin training, en leer om de koers te voorspellen. Zo wordt deze manier van geld verdienen toch betrouwbaarder!

Producten verkopen

Deze manier van geld verdienen mag natuurlijk niet ontbreken. E-commerce (het handelen via het internet) is ook een erg bekende manier van geld verdienen. Niet alleen een eigen webshop behoort tot de categorie e-commerce, maar ook bijvoorbeeld het handelen via marktplaats behoort tot deze categorie.

Verkoop producten via bijvoorbeeld Bol.com. Op deze manier zorg jij er voor dat je je niet bezig hoeft te houden met jouw website, maar zorg je dat Bol.com dat altijd doet.

Meer leren over Bol.com? Check dan even deze gratis training. De link daarvan vind je hier.

Freelancer!

Je kan ook makkelijk freelancer worden. Kan jij bijvoorbeeld goed logo’s ontwerpen of video’s bewerken? Of als je wat minder technisch bent dan kan je bijvoorbeeld teksten vertalen, fitnessadviezen geven of zelfs relatieadvies geven.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meld je aan via Fiverr en bied jouw vaardigheden aan voor een goede prijs.

Mijn persoonlijke favoriet: affiliate marketing

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten via jouw platform. Dit kan zijn via jouw eigen website, e-mail marketing of social media marketing.

En het is bekender dan je denkt.

Veel websites maken gebruik van een unieke link. Als jij doorklikt vanaf hun websites naar het product en het koopt, dan ontvangt de eigenaar van de website hier commissie over.

Het hele internet staat vol met affiliate sites. Niet alleen blogs, maar ook grote websites zoals NU.nl maken gebruik van affiliate marketing.

Het is dus een betrouwbare manier van geld verdienen.

Persoon met laptop

Hoe begin je met affiliate marketing?

Het is heel simpel. Begin met een plan. Ik geef persoonlijk altijd de voorkeur aan affiliate marketing via jouw eigen website. Waarom? Omdat dit simpelweg de makkelijkste manier is en het gemakkelijk te combineren is met e-mailmarketing en social media marketing.

Je kan al voor een paar euro via websites zoals Neostrada je eigen domeinnaam registreren. Hierna is het simpelweg alleen maar bouwen aan je websites.

Schrijf artikelen en maak jouw website ‘groot’. Zo zal Google jou op een gegeven moment op gaan merken en hoog in de zoekresultaten zetten.

Waarom is affiliate marketing het ideale verdienmodel?

Je promoot andermans producten. Dat houdt in dat je zelf niet de eigenaar bent van het product. Je hoeft dus niet te leveren, je niet bezig te houden met klantenservice en dus het product ook niet te onderhouden.

Je ontvangt commissie per verkoop. Je hoeft ook niet de producten in te kopen. Dit houdt in dat je dus een zo hoog mogelijk passief inkomen opbouwt!

Affiliate marketing is leuk!

Je kiest je eigen niche van tevoren. Je kiest dus een soort ‘onderwerp’. Kies iets wat jij leuk vindt en waar jij veel vanaf weet.

Vind jij yoga leuk? Maak dan vooral een website over yoga!

Vind jij het leuk om te reizen? Maak dan een website over reizen!

Eigenlijk is er bij iedere niche wel een aanbod aan producten die je kunt promoten. Je kunt niet alleen fysieke producten promoten, maar ook e-producten zoals cursussen. Het aanbod is dus enorm en je kan uit ontzettend veel kiezen!

Kies dus vooral iets wat jij leuk vindt. Je bent er namelijk lang mee bezig. En schrijf jij over dingen die jij interessant vindt? Dan ga je affiliate marketing vanzelf leuk vinden!

Meer leren over affiliate marketing? Dan raad ik je echt aan om even een kijkje te nemen bij de Affiliate Marketing Revolutie!

Affiliate Marketing Revolutie

Ja, ik wil graag meer leren over affiliate marketing en neem graag een kijkje bij de Affiliate Marketing Revolutie!


Sarah

Sarah is al een paar jaar bezig met geld verdienen op het internet. Ze kan alles dan ook goed uitleggen en spreekt uit ervaring!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan bij Bitvavo via Euro Held en profiteer van de tijdelijke actie om geen handelskosten te betalen op de eerste €1000 in de eerste week!
This is default text for notification bar