Werken vanuit huis: hoe en wat je kan doen!

Gepubliceerd door Sarah op

Werken vanuit huis is ideaal. Bij sommige werkgevers dien je je wel aan een rooster te houden, maar je kan zelf bepalen waar jij werkt. Misschien is dat wel op de bank met een lekker broodje, of misschien is het wel gewoon aan een bureau.

Maar er zijn ook banen waar je zelf kan bepalen wanneer je werkt, zo lang je je werk maar af hebt. En nog beter: thuiswerken is een breed begrip. Je kan zelfs iets voor jezelf gaan beginnen. Dan ben je je eigen baas en kan je dus precies bepalen hoe lang en wanneer jij werkt.

Maar hoe begin je met iets te beginnen voor jezelf? Wat zijn de mogelijkheden om thuis te kunnen werken?

Affiliate marketing is een ideaal verdienmodel

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten op jouw platform. Dit kan zijn promoten via jouw eigen website, social media of via een mailinglijst. Mijn persoonlijke voorkeur gaat altijd uit naar het maken van jouw eigen website, want dit kan je nog altijd combineren en is de makkelijkste optie.

Een website maken is tegenwoordig erg makkelijk en kan je al binnen een paar uur doen.

Je hebt geen webshop, dus je hoeft de producten ook niet in te kopen. Je hebt dus enkel kosten voor het aanschaffen van de domeinnaam van jouw website. De kosten hiervoor bedragen €1,95 bij Neostrada. Dit zijn dus de verplichte kosten. Je hoeft je nog niet in te schrijven bij de KvK. Dit is echter wel verplicht wanneer je geld gaat verdienen met affiliate marketing.

Hoe verdien je hier geld mee?

Voor bedrijven is affiliate marketing een goedkope manier van reclame maken en verkopen draaien. Je krijgt namelijk enkel betaald wanneer er een product via jouw platform is aangeschaft. Dan krijg je hier commissie over.

De commissie is natuurlijk altijd afhankelijk van het bedrijf, de kosten van het product en de populariteit van het product. Meestal is de commissie vrij hoog, aangezien de verkoop nooit tot stand was gekomen zonder jou.

Hoe weet het bedrijf dat de verkoop via jouw platform is gegaan?

Jij maakt gebruik van een unieke link. Deze krijg je via het affiliate platform van speciale websites, zoals Daisycon. Op deze website staan de verschillende producten die via Daisycon worden aangeboden om te promoten.

De website maakt een unieke link voor jou die je op jouw website kan gebruiken. In principe worden bezoekers dus via jouw link omgeleid naar de ‘normale’ website. Als zij het product hier aanschaffen dan ziet de affiliate website (in dit geval dus Daisycon) dat jij een verkoop hebt gerealiseerd en krijg jij via de affiliate website uitbetaald.

Het is dus een erg betrouwbare manier van geld verdienen.

Stapel geld

Hoe ga je te werk?

Je dient ten eerste dus een eigen website te maken. Dit is tegenwoordig erg makkelijk en kan je zelfs zonder technische kennis makkelijk doen. Je hoeft je ook absoluut niet met allemaal codes bezig te houden, dit gaat allemaal automatisch.

Daarna dien je jouw website op te bouwen. Google houdt namelijk niet zo van nieuwe, kleine websites. Dus als jij hoog wilt komen in Google, dan heb je wat geduld en doorzettingsvermogen nodig.

Schrijf regelmatig posts over het onderwerp van jouw website en plak hier jouw affiliate links in. Nu is het vooral een kwestie van wachten en vooral veel content schrijven.

Hoeveel verdien je als affiliate?

Jouw inkomen is volledig afhankelijk van jezelf. De meeste mensen hebben niet genoeg geduld en geven al snel op. Probeer maar eens een jaar iets vol te houden.

Maar sta jij eenmaal hoog in Google? Dan krijg je dus vaak meer bezoekers. Meer bezoekers betekent ook vaak meer verkopen, want er zullen vast wel een paar mensen besluiten om het product aan te schaffen.

Er zijn genoeg voorbeelden van affiliates die meer dan 10K per maand verdienen door middel van affiliate marketing. Ook grote websites zoals Nu.nl maken zelfs gebruik van affiliate marketing!

Affiliate Marketing Revolutie

Meer leren over affiliate marketing en een succesvolle websites opbouwen? Dan verwijs ik je graag door naar de introductievideo van de succesvolle affiliate Jacko Meijaard!

Investeren in cryptomunten

Investeren in cryptomunten staat natuurlijk bekend als een onbetrouwbare manier van geld verdienen. Waarom? Omdat mensen vaak investeren zonder kennis en ‘gewoon’ wat geld inleggen. Sommige mensen investeren zonder kennis zelfs hun gehele spaarrekening in cryptomunten.

Dit is natuurlijk niet slim.

Jij hebt namelijk als enkeling geen invloed op de koers van de cryptomunten!

Het is echter wel mogelijk om een goed inkomen te genereren door te investeren in cryptovaluta.

Hoe? Kennis. Kennis is echt macht binnen dit vakgebied. Leer jij de koers te herkennen en te voorspellen? Dan weet jij natuurlijk precies wanneer jij wel of niet moet investeren en wanneer jij wel of niet jouw munt(en) moet verkopen.

Mijn tip is dan ook echt om eerst de basis van cryptovaluta en hun werking te leren kennen voordat jij ook maar €1,00 investeert.

Ik heb persoonlijk bij AllesOverCrypto alles geleert over cryptovaluta wat ik nu weet. Ik raad je dan ook zeker aan om de GRATIS online Bitcoin training van hun te volgen via deze link!

Verschillende logo’s van cryptomunten

Je vaardigheden aanbieden als dienst

Ben jij ergens goed in? Zoals het ontwerpen van logo’s, het editen van video’s, het vertalen van teksten of zelfs relatieadviezen geven? Je kan al deze vaardigheden en nog veel meer aanbieden op een platform zoals Fiverr.

Op deze websites kunnen klanten op een goedkope manier freelancers inhuren!

Je eigen webshop beginnen!

Je eigen webshop hoeft niet zo lastig te zijn als dat het lijkt. Je hebt namelijk helemaal geen eigen website nodig als je dat niet wilt!

Hoe? Door Bol.com te gebruiken.

Bol.com is ideaal om een webshop mee te beginnen. Je hoeft je namelijk niet bezig te houden met jouw positie in Google. Bol.com is namelijk één van de meest populaire koopsites onder consumenten. Ideaal toch?

Meer weten over je eigen webshop beginnen via Bol.com? Neen dan vooral een kijkje bij de GRATIS online training van Jia Ruan!Sarah

Sarah is al een paar jaar bezig met geld verdienen op het internet. Ze kan alles dan ook goed uitleggen en spreekt uit ervaring!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan bij Bitvavo via Euro Held en profiteer van de tijdelijke actie om geen handelskosten te betalen op de eerste €1000 in de eerste week!
This is default text for notification bar